Seneste Rejser

Leonardo da Vinci – på sporet af et geni

Leonardo da Vincis mest berømte værker er ”Den sidste Nadver” i Milano og ”Mona Lisa” i Paris. Men på denne rejse følger vi da Vinci tilbage til hans fødeby Vinci og hjemegnen i Toscana.

E6 ender i det yderste Europa

Europavej 6 (E6), der snor sig 2.600 km gennem Norge fra Oslo i syd næsten hele vejen til Nordkapp og videre til Kirkenes, er vejen til den yderste del af Europa. Den indbyder til roadtrip med storslåede landskaber og fjerne byer.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler

Her er 10 danske slotte og herregårde, som inviterer indenfor

De gamle riddersale og pragtværelser på landets slotte og herregårde var i gamle dage forbeholdt rigets adel og deres tjenestefolk, men i dag er en stor del af bygningerne og slotsparkerne åbnet for besøgende. Bag de tykke mure kan man få et spændende kig ind i en vigtig del af danmarkshistorien.
Ung dansk pianist markerer sig i talenttoppen
Man kan ganske gratis høre unge, internationale talenter spille med en virtuositet som få i musikhuset i disse dage, hvor en international klaverkonkurrence finder sted. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her