<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Vin
Se flere nyheder
Corona kom på tværs: Skuespiller og tv-vært vil rejse jorden rundt med familien
Pelle Hvenegaard har været på selvudnævnt barsel i fem år og har skåret helt ind til benet økonomisk for at skabe plads til at opleve verden. Nu har pandemien imidlertid sat hans og familiens rejsefokus på pause. 
Se flere
Bolig
Fjernsynsekspert: »Lyden er blevet så dårlig, at seerne nogle gange klager over ikke at kunne høre, hvad det bliver sagt i fjernsynet«
I årevis har tv-producenter arbejdet på at skabe slankere og slankere fjernsyn, fordi forbrugerne har efterspurgt det. Men det går ud over lyden, og det ødelægger filmoplevelsen, mener filmkomponist, der har lavet lyd til bl.a. ”Idealisten” og ”The Cave”. 
Se flere
»Imponerende stor lyd«: Nu kan man endelig tage Sonos med på farten – og lyden skuffer bestemt ikke
Roam er den første ægte transportable højttaler fra Sonos. Den vejer næsten intet, streamer over både wi-fi og Bluetooth og tilpasser lyden til ethvert miljø. 
Se flere
Se billederne: Tempoet går automatisk ned, når man har en alpaka i snor
30 kilometer nord for Aalborg ligger farmen Alpacas of Fredly, hvor Lise Drastrup holder 35 alpakaer. I 2020 startede hun et Walk’n’Talk-koncept, der tilbyder afstressende vandreture med det sydamerikanske pattedyr i snor ved Sømosen i Dronninglund. Jyllands-Postens fotograf Marie Ravn gik med. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Banedanmark ejer 12 huse i mindre jysk by uden togforbindelse
Det er endnu uvist, hvorvidt der skal bygges en jernbane fra Horsens til Aarhus, men Banedanmark har allerede brugt over 37 mio. kr. på at erhverve huse langs strækningen, hvor der muligvis skal køre et tog. 
Se flere