• For abonnenter

Trods flere gode bud: En torsk har brug for Rhônedalen

En kogt torsk udfordrer Anders Halskov, men i sidste ende går sejren denne gang til en franskmand, der hverken er for spinkel eller for udpræget fadlagret.

Artiklens øverste billede
Oktober er sæson for torsk, og det udnytter Anders Halskov til at finde "Det perfekte match" til den klassiske kogte torsk. Det er ingen nem opgave, men det lykkes at finde flere gode bud. Arkivfoto: Andreas Wiking

En klassisk omgang kogt torsk med sennepssovs ”und alles” er ikke sådan at foragte. Torsken er en mager, mildt smagende og dejlig spisefisk, der blot skal simre i velsaltet vand med lidt eddike, laurbær og peberkorn. Fisken må ikke koge, men skal blot simre let, indtil kødet skiller i flotte glasklare flager ved et let tryk.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.