Mad

Populær michelin-restaurant lukker

Fra næste måned er det slut med at spise mad i verdensklasse på Den Røde Cottage i Klampenborg.

Anita Klemensen er kok og medejer af Restaurant Den Røde Cottage i Klampenborg nord for København. Arkivfoto: Benjamin Kürstein

Om godt en måned er det slut med at spise på restauranten Den Røde Cottage i Klampenborg.

Det kendte spisested ved Dyrehaven, som har haft en michelin-stjerne i seks år, drejer nemlig nøglen om den 18. december, oplyser ejerne Anita Klemensen og Allan K. Pedersen i en pressemeddelelse.

»Tiden er kommet, hvor vi har lyst til at prøve noget nyt og søge nye udfordringer. Lidt skørt vil nogen måske sige, ikke mindst da vi har drevet en meget sund forretning gennem alle årene. Ikke desto mindre er det det, vi er kommet frem til efter lang tids overvejelser,« skriver de.

Dermed mister Danmark altså en af de eftertragtede Michelin-stjerner.

Udover Den Røde Cottage ejer de to også restauranten Den Gule Cottage få hundrede meter fra den røde. Også den bliver lukket.

I næsten otte år har Den Røde Cottage ligget i de naturskønne omgivelser nord for København. Der har været restaurant i huset siden 1996.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
TV
Annonce
Annonce
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Viden
Månen kan have huler, som mennesker kan bo i
Gamle lavarør kan gøre det nemmere at bosætte sig på Månen. Specielt nyopdagede grotter langt mod nord er spændende, fordi de kan rumme vand i form af is. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her