*

Mad & Vin

Sådan steger du bacon perfekt

Brunch-bordets lækreste bacon er skåret i hånden.

Det er godt at vide:
  • Sværhedsgrad: 2
  • Forberedelsestid: 5-10 min
  • Arbejdstid: 8-10 min
  • Portioner: 2-4
  • SE FLERE OPSKRIFTER

Det kan give ekstra point ved brunch-bordet, hvis den stegte bacon er "hjemmeskåret".

I indslaget her kan du se, hvordan du kan skære og tilberede dine baconstrimler fra bunden.

Det skal du bruge

1 stk hel bacon

Sådan gør du

Først skal du bestemme dig for, om du vil have bacon med eller uden svær. Hvis sværen skal af, skal du lægge baconstykket med sværen mod skærebrættet og lade kniven følge sværen.

Skær herefter skiverne i den tykkelse, som du ønsker, og steg dem sprøde på en varm pande.

Vend dem flere gange undervejs.

JP
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her