*

Mad & Vin

Nem jul: Drop købekålen - den her får englene til at synge

Få Anders Aagaards tips til den hjemmelavede rødkål på bare ét minut.

Gensyn

I denne søde juletid, genudsender vi her på Jyllands-Posten.dk nogle videoer med tips og gode råd til god julemad.

Det allernemmeste er selvfølgelig at vælte rødkålen ud af en spand fra supermarkedet.

Men det er altså ikke ret meget sværere at lave den selv - og så er det meget lækrere.

I tv-indslaget i toppen af denne artikel viser Anders Aagaard fra Madklubben på bare ét minut, hvordan du gør.

Opskriften finder du her.

Se også hvilken and du skal vælge til jul, hvis du vil undgå fadæsen:

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her