Annonce
Mad & Vin

Nem jul: De lækreste klejner koger du selv

Se, hvordan du gør, på kun ét minut.

GENSYN
I denne søde juletid, genudsender vi her på Jyllands-Posten.dk nogle videoer med tips og gode råd til god julemad.
Du kan stadig nå det, hvis du gerne vil traktere julens gæster med lækkert hjemmebag. I indslaget herover viser konditor Lars Juul fra Conditori La Glace, hvordan du ælter, vrider og koger julens lækreste klejner.

Opskriften finder du her.

Se også, hvilken and du skal vælge til julen, hvis du vil undgå fadæsen:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

Æresoprejsning til agurken: Så forbløffende sund er den

Karen Lyager
Ja, agurken består mest af vand. Men de sidste 5 pct. er spækket med supersunde stoffer, som de fleste af os har hårdt brug for. Ikke mindst i en varm sommer.
Annonce
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her