Mad & Vin

Nem jul: De lækreste klejner koger du selv

Se, hvordan du gør, på kun ét minut.

GENSYN

I denne søde juletid, genudsender vi her på Jyllands-Posten.dk nogle videoer med tips og gode råd til god julemad.

Du kan stadig nå det, hvis du gerne vil traktere julens gæster med lækkert hjemmebag. I indslaget herover viser konditor Lars Juul fra Conditori La Glace, hvordan du ælter, vrider og koger julens lækreste klejner.

Opskriften finder du her.

Se også, hvilken and du skal vælge til julen, hvis du vil undgå fadæsen:

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Power må skrue ned i Danmark

Tilførsel af ny kapital til moderselskabet i Norge betyder, at elektronikkæden Power må reducere planerne om ekspansion i Danmark. Storbank skal give lov, hvis der åbnes flere varehuse her i landet. Finans
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her