• For abonnenter

Tysk til thai: Der skal sødme til at holde krydderierne i skak

Selv om det kan være en udfordring at finde vin til thaimad, lykkedes det Anders Halskov at finde det perfekte match til sit andebryst.

Artiklens øverste billede
Anders Halskov beviste denne gang, at det ikke er umuligt at finde vin til krydret mad. Foto: Colourbox

Det bliver hot denne gang. Helt bogstaveligt.

Det kan være svært at finde vin til krydret thaimad, og denne gang lød udfordringen på at finde en vin til en gang andebryst i rød karry.

Thaikøkkenet er ofte ganske spicy, men i kyndige hænder altid smukt balanceret, uanset styrken. En rød karry fordrer, at man har en

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.