• For abonnenter

Sådan undgår du madforgiftning, når du opvarmer rester

Hvor meget skal man opvarme rester? Hvilke må man ikke bruge igen? En ekspert giver dig her nogle tommelfingerregler.

Artiklens øverste billede
Når du køler varme retter ned, er det heller ikke ligemeget, hvordan det gøres. Arkivfoto: Finn Frandsen

Den almene dansker ved ikke nok om, hvordan man håndterer sine madrester korrekt. 

Det mener Susan Sonne Sørensen, der er uddannet kok og har en bachelor i ernæring og sundhed. Hun synes, at det er ærgerligt, at madkundskab ikke bliver opprioriteret i den danske folkeskole: 

»Jeg synes det ville give mening, hvis

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.