• For abonnenter

»Jeg kan godt lide den klassiske danske juleand, men dele af anden egner sig efter min mening dårligt til den type tilberedning«

Canadisk-kantonesiske Jonathan Tam blev formet med det nordiske køkken på Noma og Relæ. Men det var i køkkenet med sin far, han opdagede det, der skulle gøre hans egen Restaurant Jatak unik. 

Artiklens øverste billede
På Restaurant Jatak vil Jonathan Tam overraske gæsterne. Foto: Privat

I sommer modtog Restaurant Jatak på Nørrebro i København deres første Michelinstjerne efter blot seks måneder med åbne døre. Chefkok Jonathan Tam er dybt forankret i det nordiske køkken med et stort fokus på tid og sted. Men råvarerne tilberedes med kulturel inspiration fra hele verden, og det skaber ifølge kokken Jatak’s unikke særpræg.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.