• For abonnenter

I bunden var der spøjs duft af rosiner og rugbrød, mens topfeltet var præget af stærke øl

Anders Halskov måtte igennem både eksperimenter og meget lidt julede indspark i sin test af 16 juleøl. Vinderøllen havde en alkoholstyrke på hele 9 pct.

Artiklens øverste billede
Øllene i testen varierede meget i både smag, duft og alkoholstyrke. Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Så er det ved være den tid igen. Juletid.

Supermarkederne fik pebernødder på hylden allerede inden efterårsferien, og den kommercielle jul varer dermed efterhånden næsten fra påske, mere end til.

For juleøllenes vedkommende er det tilsyneladende stadig en tendens, at bryggerierne har forladt dogmet om, at en julebryg

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.