• For abonnenter

Vindervinen kunne tøjle de marinerede spareribs

Da Anders Halskov skulle finde et vinmatch til grillet gris, faldt valget på en ukendt tysk drue.

Artiklens øverste billede
En kraftigt smagende mariande skal have en kraftig vin som modspil. Arkivfoto: Per Folkver

Sommeren er over os.

Trods lidt sommerbyger hist og her har varmen ramt os og betrækket er taget af kuglegrillen, der knap nok når at køle af mellem måltiderne. Det er med andre ord grillsæson. Og vi er jo en nation, der holder af gris, så derfor er det oplagt at finde den perfekte vin til at matche alle dine kulinariske udfoldelser

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.