• For abonnenter

Smørrebrødet skal være grønt: »Folk ser ikke, hvad der er for enden af bøffen«

Smørrebrød er blevet in igen, mener den mangeårige vegetar og forfatter Kirsten Skaarup. Derfor har hun valgt at skrive bogen "Grønt smørrebrød" med opskrifter til plantebaserede erstatninger til det klassiske smørrebrød.

Artiklens øverste billede
Kirsten Skaarup har svært ved at forstå, hvorfor en stor del af danskerne ikke spiser plantebaseret mad. Foto: PR/Nicolas Tobias Følsgaard

For Kirsten Skaarup giver det god mening at få kødfrit smørrebrød til at smage som originalerne. Hun mener, at klimaudfordringerne gør det »oplagt« at spise plantebaseret. Vi spørger hende om, hvordan man gør smørrebrød grønt, og om hvordan det var at være vegetar før de fleste andre.

Hvorfor har du skrevet

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.