• For abonnenter

Den flotteste fisk serveret med forhadt ukrudt

Pighvarrens kød er lækkert og smagfuldt, og lige nu er den nærmest cirkelrunde fisk på sit højeste ligesom tilbehøret til denne ret.

Artiklens øverste billede
Pighvar med rødbedepuré og et forårsstrejf af mælkebøtte.

Jeg er ret vild med idéen om, at man – omend i en tyk våddragt – kan opholde sig i vand, der er så koldt, at det kun er fisk og sæler, der nyder det. Alene dét er en oplevelse i sig selv. Når man så snorkler lidt rundt med sin harpun i den ene hånd parat til at skyde efter den havørred, man aldrig ser, og pludselig lægger mærke til solens

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.