• For abonnenter

Prinser, sommerbukke og brændenælder

Sommeren er bogstaveligt skudt i gang med jagten på råbukken. Samtidig er der kommet godt gang i de vilde urter, så lad os kombinere de lækre sager, som naturen har til os.

Artiklens øverste billede
Brændenælder er ikke rare at få fysisk kontakt med, men de er faktisk en fremragende spise. Her bliver de brugt grillet som garniture til filet af sommerbuk. Fotos: Sune Rasborg

Ved solopgang den 16. maj gik jagten på sommerbuk ind. Rundtom i hele landet stod grønklædte jægere tidligt op og satte sig parat for at få ram på en forårslækkerbisken.

Selv kronprinsen, der har overtaget traditionen fra sin far med at indlede bukkesæsonen på Bornholm, lagde til med kongeskibet, for hurtigst muligt at få

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.