• For abonnenter

Korkprop eller skruelåg?

Kigger man på vinhylderne i de danske supermarkeder, finder man i dag flere og flere vine med alternative lukningsmetoder. Vi har talt med to eksperter på området for at undersøge, om korkproppen stadig er relevant eller bare er en romantisk tradition.

Artiklens øverste billede
I den traditionelle korkprop er proppen skåret ud i ét stykke kork. Arkivfoto: Ulrich Borch

Som vinproducent og bestyrelsesmedlem i Foreningen Dansk Vin har Jean Becker selv skullet tage stilling til lukningsmetoder. Han er ikke i tvivl om, hvilken lukningsmetode han foretrækker.

»Solid kork er efter min mening den bedste metode. Det betyder, at korken er savet direkte ud af barken i et stykke.«

Kork stammer

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.