• For abonnenter

Restaurantanmeldelse af Brasserie Prins: Kalvehjerne og lammenosser i djævlesovs, værsgo og spis!

Ny fransk bistro har modet til at servere indmad, og tak for det.

Artiklens øverste billede
Masser af naturvin bag glas på Brasserie Prins – og bordene er heller ikke helt stabile. Foto: Gregers Tycho

Brasserie Prins

Gammel Kongevej 33A

Frederiksberg

»Jeg kan godt se, hvad du tænker,« sagde min hustru. Hun må have kunnet mærke det på mig, da jeg gik anspændt ind ad døren til det nye brasserie på Gammel Kongevej lige ved Codanbygningen. Jeg havde stået og fortabt mig i vinduet hos den belæste vinbar Books&Wine, og jeg var i tankerne rejst tilbage til Manhattan, St. Marks Place i East Village. Den kunne godt have ligget der, og det er et godt sted. Alligevel var jeg irriteret.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.