• For abonnenter

Klassiske danske retter med et twist: Hvis du skifter denne ene ingrediens ud, bliver det til en helt ny ret

Gode danske retter som spaghetti bolognese, paprikagryde og kylling i karry kan sagtens laves i en vegansk version, fortæller madblogger Michala Kramer her i et uddrag af hendes nye kogebog ”Vegansk aftensmad”.

Artiklens øverste billede

Jeg havde aldrig troet, at vegansk mad var noget for mig. Tarteletter har altid været min livret. Især min mors tarteletter – dem med høns i asparges og hele molevitten.

Jeg flyttede hjemmefra, da jeg var 17. Og lad os bare være ærlige – jeg var saftsuseme ikke den skarpeste kniv i skuffen til madlavning. Jeg havde faktisk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.