• For abonnenter

For fiskerestauranten The Pescetarian handler bæredygtighed mere om at bruge sin sunde fornuft end om certificeringer

Siden 2019 har The Pescetarian serveret fiske- og grøntsagsretter fra restauranten nær Københavns Havn. Og dertil kaldt sig bæredygtige. For restauranten drejer det sig om at købe lokalt, i sæson og at finde den rigtige leverandør, fortæller køkkenchef og medejer Jesper Steffen.

Artiklens øverste billede
Jesper Steffen har fokus på at købe fisk, der er fanget i de danske farvande. Arkivfoto: Finn Frandsen

På Esplanaden i København, omringet af Mærsk, Frihedsmuseet og Nepals ambassade, ligger The Pescetarian. En selverklæret bæredygtig fiskerestaurant, hvis kulinariske hovedfokus er på fisk og grøntsager til ordentlige priser.

»Vi er nødt til at tænke i nye madvaner. Det kan ikke kun være MASH og store røde bøffer, det hele, vel?« siger

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.