• For abonnenter

Kål er så godt for din sundhed, at de kan afhjælpe insulinsygdomme. Men kan man virkelig spise kål morgen, middag og aften?

Blomkål, rosenkål og spidskål. Der er mange forskellige slags kål og endnu flere lækre retter baseret på kål, fortæller Anette Sams og Jane Faeber her i et uddrag af deres nye bog ”Kålhydrater”.

Artiklens øverste billede
Ifølge Anette Sams (tv.) har kålen inden for de seneste 30 år fået en renæssance inden for den finere madlavning. Foto: PR

Vores naboer i Nordtyskland har lavet et museum, der hylder kålen. Ikke uden humor har de kaldt museet Kohlosseum (KÅLosseum). Og det synes jeg faktisk, at kålen fortjener. Museet er mest et landbrugs- og industrimuseum, men det fortæller også lidt om kålens biologiske fortræffeligheder.

Museet er placeret over en butik, hvor

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.