• For abonnenter

Til mørbradgryde må vinen gerne være sød og kølig

Anders Halskov havde ikke svært ved at finde en god vin til en klassisk mørbradgryde.

Artiklens øverste billede
Anders Halvskov peger på californisk zinfandel, australsk shiraz, rødvine fra Sydrhône. Foto: Colourbox

Mørbradgryden. Nærmest en institution i danskernes hjemmekøkkener og hvert hjem sin opskrift. Fælles for de fleste er brugen af bacon, cocktailpølser, tomat, paprika og fløde. Og så naturligvis svinemørbraden, der i fordums tid ansås for en af grisens fineste udskæringer.

Som med mørbrad fra andre dyr er den i hvert fald mør

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.