• For abonnenter

Et italiensk twist på den traditionelle fiskemiddag gør nytårsmenuen ekstra festlig

Fisk er en fantastisk spise til en festmiddag, og så er det slet ikke så kompliceret, som det kan føles, fortæller Anne-Sophie Lahme her i et uddrag af hendes nye kogebog ”Hverdagsfester & Weekendgæster”.

Artiklens øverste billede
Laks og torsk er nogle af de mest almindelige fisk på danskerne spiseborde, men det kan skorte på de kreative anvendelser af disse fisk. Anne-Sohie Lahme giver her bud på lidt nytænkning. Foto: PR

FORRET

BACCALA PÅ RISTET BRØD

Tilbehør til 8 personer, buffetret til 16 personer

Torsk kogt i mælk? Ja, jeg ved godt, det lyder vildt underligt, men det er simpelthen noget af det lækreste hapsemad, der findes. Bare spørg i Portugal og Spanien, hvor baccala er særligt udbredt og laves i et utal af variationer, men hvor det fælles for dem

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen