• For abonnenter

Med inspiration fra Afrika, Asien og Rusland kan du snildt variere din lørdagskylling

I ti år har Jane Faerber skruet ned for pasta, ris og kartofter og op for kød og grøntsager. Det fortæller hun om her i et uddrag af hendes nye bog ”De bedste fra Madbanditten”.

Artiklens øverste billede

At spise Low Carb har hjulpet mange ned i vægt, og forbavsende mange oplever, at det går nemmere med vægttabet, når de fokuserer på kulhydratindtaget end på det gamle kaloriecentriske syn på kost.

At bytte kulhydratkilder som brød, ris, pasta og kartofler til kød, æg og grøntsager giver helt enkelt en kost, der mætter på færre

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.