• For abonnenter

Tidligere Michelin-kok bruger lokale råvarer, røg og knoglemarv: »Det smager bare megagodt«

Oksemarv har en enestående smag, som passer perfekt til en mørk efterårsret med rødbede og svampe, mener Kasper Skovgaard, der er køkkenchef på N.V. Tasting.

Artiklens øverste billede
Kasper Skovgaard holder sig generelt til lokale, bæredygtige råvarer, der er i sæson, og du får mulighed for at gå den tidligere Michelin-kok i rødbederne og prøve én af hans retter. Foto: N.V. Tasting

Kasper Skovgaard har indtil for nylig haft sin daglige gang på den københavnske Michelin-restaurant Geranium. Nu står han i spidsen for hotellet Nørre Vosborgs nye gourmetrestaurant N.V. Tasting.

Restauranten befinder sig godt nok i Vestjylland, men køkkenet er inspireret af de franske teknikker og gode håndværk. Og så giver

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.