• For abonnenter

Han går imod strømmen: André Spange Nabulsi har syltet og fermenteret sig gennem krisen

Coronakrisen har fået mange til at bruge mere tid i køkkenet på nye retter og surdej, og kogebogsforfatter André Spange Nabulsi er gået skridtet med syltning og fermentering. Hverken pandemi eller kogebog kan dog ændre på, at danskernes køkkenkompetencer er på retræte, påpeger Madkulturen.

Artiklens øverste billede
André Spange Nabulsi har skrevet tre kogebøger om henholdsvis syltning, cider og kager. har udgivet Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson

I entreen står plasticspande med udefinerbare væsker, der bobler, og i et hjørne af lejligheden i Helsingør står kasser fulde af hjemmelavet cider i glasflasker. Køleskabet er også fyldt med glas med citroner, agurker og rødbeder i lage, mens hjemmelavet rugbrød står på køkkenbordet.

Hjemme hos familien Nabulsi får man hurtigt

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.