• For abonnenter

Kokken fra River Cottage elsker fisk – på den rigtig britiske måde

Man behøver kun få grundopskrifter på fisk, for de kan varieres i det uendelige, fortæller Hugh Fearnley-Whittingstall her i et uddrag af sin nye bog ”Spis bedre med River Cottage”.

Artiklens øverste billede
Hugh Fearnley-Whittingstall er aktuel med bogen ”Spis bedre med River Cottage”. Foto: PR

Jeg elsker at spise fisk, og jeg elsker at servere fisk for min familie. Det er en af de sundeste og mest proteinrige fødevarer, der findes – fyldt med næringsstoffer og sundt fedt, inklusive omega-3, der booster både hjerne og krop.

Fisk og skaldyr er så gode for os, at de fleste burde få mange flere. Men jeg ved, at en del

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.