• For abonnenter

I den gamle Kød og Flæskehal er der masser af fisk

Anmeldelse: Kødbyens Fiskebar er genåbnet i en lettere forenklet form, men den er stadig »too cool for school« og et livligt mødested med masser af naturvin og præcist tilberedt fisk.

Artiklens øverste billede
Kødbyens Fiskebar gemmer sig under et gammelt skilt. Foto: Nicolai Lorenzen

Kødbyens Fiskebar

Flæsketorvet 100

Kødbyen (v. Halmtorvet)

København

Kødbyen er cool. Fuldstændig forandret. På kommunalt sprog hedder det »omdannelse af Den Hvide Kødby fra fødevaredistrikt til kreativ frizone med blandede erhverv og rekreative formål«.

For en overfladisk betragtning er det så som så med det blandede, selv om man da stadig finder Inco for de professionelle restauratører,

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.