• For abonnenter

Herregårdsrødkålen skuffer stort, men hvilken rødkål skal du så købe?

Prisen på syltet rødkål spænder vidt, så vi satte os for at teste, om den dyre er pengene værd – eller om den til otte kroner kiloet er bedre.

Artiklens øverste billede
Dommertrioen Mads Keller Kjeldsen, Søren Jacobsen og Anne Hjernøe giver svaret på, hvilken af testens seks produkter skal på julebordet i år. Foto: Marie Ravn

Traditioner er svære at pille ved. Der kan derfor ikke sås tvivl om den syltede rødkåls ret ved julebordet.

»Syltet rødkål har stadig medvind til julefrokosterne og juleaften. Der er altid dem, som skal have mere rødkål på rugbrødet end frikadelle og medister,« siger tv-vært og kok Anne Hjernøe.

Men ud over til

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.