Annonce
Forbrug & Test

Monstre, parkering og elefanter: Se årets første julereklame-hits

Som altid er december også højtid for sjove, skæve og smukke reklamer.

Det er den tid på året, hvor mange virksomheder spenderer mange penge på at lave en reklame, de vil blive husket og hædret for. Særligt i udlandet, hvor store supermarkedskæder i særdeleshed har tradition for netop dette.

Videoen herover er årets julereklame fra stormagasinet John Lewis, der for det meste leverer en af de mest sete og delte af slagsen.

Herunder er det BBC One's julevideo, som også er blevet et solidt hit:

Bilkæden Audi har på det amerikanske marked sendt denne reklame afsted op til jul:

WWF (Verdensnaturfonden) har også en tradition for at lave en julereklame, der på skift sætter fokus på truede dyrearter. I år er det elefanterne, der har fået opmærksomheden:

Også i Tyskland hersker traditionen for julereklamer, særligt de store supermarkedskæder fører an i denne kategori. Her er det Edekas bud anno 2017:

Og i Schweiz fører kæden Migros sig frem med denne reklame for julen 2017:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Jul
Julen havde guld i mund
Mange danskere har penge nok, og det smitter af på julehandlen. Alt tyder på, at forbruget i julen 2017 stiger i forhold til sidste år.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her