Forbrug & Test

Monstre, parkering og elefanter: Se årets første julereklame-hits

Som altid er december også højtid for sjove, skæve og smukke reklamer.

Det er den tid på året, hvor mange virksomheder spenderer mange penge på at lave en reklame, de vil blive husket og hædret for. Særligt i udlandet, hvor store supermarkedskæder i særdeleshed har tradition for netop dette.

Videoen herover er årets julereklame fra stormagasinet John Lewis, der for det meste leverer en af de mest sete og delte af slagsen.

Herunder er det BBC One's julevideo, som også er blevet et solidt hit:

Bilkæden Audi har på det amerikanske marked sendt denne reklame afsted op til jul:

WWF (Verdensnaturfonden) har også en tradition for at lave en julereklame, der på skift sætter fokus på truede dyrearter. I år er det elefanterne, der har fået opmærksomheden:

Også i Tyskland hersker traditionen for julereklamer, særligt de store supermarkedskæder fører an i denne kategori. Her er det Edekas bud anno 2017:

Og i Schweiz fører kæden Migros sig frem med denne reklame for julen 2017:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Jul
Annonce
Annonce
Livsstil lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Campingtendenser 2018: Vi skal lære at sige glamping
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Fyld din bolig med stærke Wi-Fi-signaler
Måske skal du have en Mesh-router – i hvert fald hvis du har en stor bolig. Router-typen er det nye, hotte inden for trådløse netværk. Her hjælper vi dig med at sikre Wi-Fi ud i den fjerneste krog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her