Seneste Forbrug & Test
04.04

Får du ikke malet vinduerne i weekenden, er det faktisk godt for samfundet

Tue Patursson
Næsten 20.000 danskere ender hvert år med en tur forbi skadestuen på grund af gør-det-selv-arbejde. Dem har det danske sundhedsvæsen ikke brug for lige nu.
Se flere nyheder
Livsstil lige nu

»Vi mennesker har brug for at være sammen«

En ny arkitektur- og bykvalitetspolitik for Aarhus er på vej. Den fokuserer blandt andet på medborgerskab, byliv og klimaæstetik, fortæller stadsarkitekt Stephen Willacy, der drømmer om, at den kommer til at ligge på kaffebordet hjemme hos alle aarhusianerne.
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler
Bolig
Den kontrollerede by – får vi friheden tilbage?
Forårets nedlukning af byens butikker, caféer og øvrige aktiviteter har vist os en anden side af byen end den, vi kender og kendte. Nu ligger der et stort arbejde foran os for at genskabe den aktive by, og kampen de nye regler og konventioner i byrummet er i fuld gang. 
Se flere
Nyt tv? Tre stjernekøb - og fem apparater til en rigtig god pris
Den 2. juni kan dit tv gå i sort, hvis det er koblet på det gamle antennesignal. Det er den perfekte anledning til at opgradere til et helt nyt og moderne tv. Vi har testet tre tv'er, som er noget af det bedste, producenterne kan levere lige nu, og desuden får du et bud på fem apparater til en god pris med sidste års teknologi. 
Se flere
Populær tysk firmabil får nye motorer og omfattende digitalisering
BMW 5-serie får en kraftig opgradering, som giver mulighed for laserlys, et system, der selv kan bakke bilen 50 meter, og plug-in hybrider, som kan genkende miljøzoner og slå over til eldrift. 
Se flere