Seneste Sundhed
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Anders Fogh Rasmussen: EU er ved at begå en historisk fejltagelse

Anders Fogh Rasmussen
EU’s beslutning om at udsætte optagelsesforhandlinger med Albanien og Nordmakedonien kan få alvorlige konsekvenser for stabiliteten på Balkan
Redaktionen anbefaler

Blog: Propper du dig med proteiner? Her er 8 sandheder, du skal kende

Karen Lyager
Giver store bøffer i maven store bøffer på overarmen? Er protein trylleformularen, der kan gøre os slankere, stærkere og sundere? Alene ordet protein på en madvare sætter skub i salget af en række madvarer. Men er proteiner virkelig så vigtige? Eller er vi ramt af kollektiv forsyningsangst og spiser vi for mange?

Fagre nye bøfverden: Værsgo, rigtigt kød med ren samvittighed

Karen Lyager
Hvad vil du sige til at sætte tænderne i en oksebøf, der ER okse – uden at nogen ko har ladet livet, uden at belaste klimaet og uden at udfordre din egen sundhed? Det lyder som vild ønsketænkning, men du kan købe kødet i dit supermarked, før du ser dig om.

Kristine har tabt sig – men hvorfor?

Jens-Christian Holm er en rockstjerne på sit felt – flittigt brugt på tv og fast gæst på de store scener. Han er kendt som lægen, der får næsten alle børn til at tabe sig – og sådan sælger han sig selv. Men nu beskyldes han for at snyde på vægten.
Ny vestindisk kommissær: »Historien skal løfte os op«
Sankt Croix, Sankt Thomas og Sankt Jan var danske kolonier i næsten 250 år, men har været amerikanske siden 1917. Alligevel er den danske forbindelse stadig vigtig for US Virgin Islands, fortæller den nye turismekommissær Joseph Boschulte. 
Se flere
Juleønske: Flere varme hænder og hjerter
Kommuner landet over kæmper for at rekruttere flere varme hænder til ældreplejen, hvor behovet stiger og stiger. Aarhus går desværre ikke uden om den udvikling. Vi må gøre det endnu mere attraktivt at få de unge til at slå ind på denne karrierevej. 
Se flere