*

Motion

Gensyn: Ingen tid til at træne? Så skal du lave disse øvelser

Hvis tiden er knap, så skal man lave øvelser, der aktiverer de store muskelgrupper.

Mette Lyngholm

Forfatter, personlig træner og fitnessblogger. Skrev i 2016 bogen ”Gravid & fit”. Hun driver bloggen, Mettelyngholm.dk, og hun følges på Instagram af over 78.000 brugere. På JP.dk giver hun trænings tips til forskellige øvelser, som man kan bruge til at komme i form.

GENSYN

Jyllands-Posten vil i løbet af sommeren give gensyn til nogle af de videoer, I brugere har kommenteret, delt, liket og set mest.

Hvis tiden er knap i hverdagen, men man stadigvæk ønsker, at holde sig i form, er det ifølge Mette Lyngholm en god idé at fokusere på øvelser, der aktiverer de store muskelgrupper frem for at lave øvelser, der kun træner en lille muskelgruppe.

Gensyn: Sådan kommer du i gang med armbøjningerne

I videoen foroven præsenterer den midtjyske fitnessblogger, der i skrivende stund har over 78.000 følgere på Instagram og 74.000 følgere på Facebook, tre øvelser, der træner de store muskelgrupper.

Video: Højgravide Mette vil styrketræne til dagen før fødslen

Mette Lyngholm giver for tiden træningstips på JP.dk, der kan hjælpe til med at forbedre en måske mindre god form.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her