• For abonnenter

Skal jeg droppe mit lørdagsrundstykke? – og 6 andre spørgsmål om gluten

Stadig flere danskere køber glutenfri varer. Salget af havreboller, majspasta, chiaknækbrød og mel uden gluten er på få år mangedoblet. Men endnu er der mange uafklarede spørgsmål om gluten – og masser af myter i omløb. Her er nogle af de dem, som Christian Lodberg Hvas, overlæge og klinisk lektor i mave-tarm-sygdomme ved Aarhus Universitetshospital, hyppigst møder.

Artiklens øverste billede


1

Hvorfor bliver stadig flere mennesker syge af gluten?

Christian Lodberg Hvas: ”Formentlig fordi vi lever på en måde, der giver os flere autoimmune sygdomme, dvs. sygdomme, hvor immunsystemet går til angreb på kroppens

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.