Familie, børn & unge

Caroline og Patrik: "Vores børn blev aggressive af at bruge iPads"

Carolina Linn og Patrik Gustavsson måtte tage anderledes metoder i brug for at få det gode samvær tilbage i familien.

De kære børn

I en miniserie undersøger Jyllands-Posten alternative tilgange til børneopdragelse med et særligt fokus på sundhed og teknologi.

Se tredje og foreløbig sidste afsnit af ”De kære børn”, hvor vi møder en familie i Gentofte, som har valgt en anden tilgang til teknologi i dagligdagen.

Carolina Linn og Patrik Gustavsson så ingen anden udvej end at fyre iPads som små hjælpe-babysittere for deres tre børn.

Mød dem og hør, hvordan det er gået, siden iPads blev sat på hylden i indslaget foroven.

Læs også, hvad eksperterne mener om børns brug af tablets, computere, mobiltelefoner og fjernsyn:

Video: Eksperter: Skærmtid er ikke skidt for børnene

Her under kan du se de to første afsnit af "De kære børn". Mød Simone Bruun Spangsvig, der vil amme sin søn, til han selv siger fra, og mød Heidi Riishøj Bruun, der ikke længere tør vaccinere sine børn trods Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
TV
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Gør din computer hurtigere med en simpel oprydning
Er din computer blevet langsommere med tiden, findes der nemme løsninger, som kan komme problemet til livs. Læs computereksperternes råd her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her