• For abonnenter

Fra poke bowls til leverpostejmadder: Hvor raffineret en madpakke skal være, afhænger af barnets alder

Mens mange store børn ofte sætter pris på en pastasalat sat sammen af resterne fra gårsdagens aftensmåltid, foretrækker de mindste ofte en nem klap-sammen-rugbrød, så de både bliver mætte og kan nå at lege i frikvarteret.

Artiklens øverste billede
Menneskets smagssans er plastisk og udvikler sig løbende. Derfor vil mange forældre også opleve, at deres barn den ene dag kan lide noget, som de den næste dag spytter ud. Arkivfoto: Nikolai Linares

To flade med leverpostej pakket ind i stanniol, en æske rosiner og en halvtør gulerod.

Madpakken har altid været forfulgt af et lige så ildelugtende rygte, som når nogen havde ost eller makrelsalat med til frokost i et halvlummert klasselokale. Og selv om mange sikkert har prøvet, at frokostmenuen stod på ovenstående, så behøver den langt fra være så slem, som mange husker den.

Langt fra faktisk, og med skolestart lige for døren er det vigtigt, at der bliver

Andre læser

Mest læste

Del artiklen