Seneste Familie, børn & unge
07.02

Lær dit helt unge barn om grænser

Grænseoverskridende adfærd er et problem for børn i alle aldre. Derfor bør snak om sociale medier, relationer og mobning starte tidligt, mener organisationer.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler

Fagre nye bøfverden: Værsgo, rigtigt kød med ren samvittighed

Karen Lyager
Hvad vil du sige til at sætte tænderne i en oksebøf, der ER okse – uden at nogen ko har ladet livet, uden at belaste klimaet og uden at udfordre din egen sundhed? Det lyder som vild ønsketænkning, men du kan købe kødet i dit supermarked, før du ser dig om.

Kristine har tabt sig – men hvorfor?

Jens-Christian Holm er en rockstjerne på sit felt – flittigt brugt på tv og fast gæst på de store scener. Han er kendt som lægen, der får næsten alle børn til at tabe sig – og sådan sælger han sig selv. Men nu beskyldes han for at snyde på vægten.
Allestedsnærværende Booking.com er tavse, når man henvender sig til dem
Stadigt flere booker deres ferieovernatninger via bookingplatforme. Det er nemt, mulighederne er mange, og man kan spare penge. Men man skal se sig godt for, hvis man skal undgå ubehagelige overraskelser. Frank Sebastian Hansen fortæller her om sit had-/kærlighedsforhold til Booking.com. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her