Seneste Familie, børn & unge
Se flere nyheder
FAMILIE & SUNDHED lige nu
Forsiden lige nu
Redaktionen anbefaler

Blog: Propper du dig med proteiner? Her er 8 sandheder, du skal kende

Karen Lyager
Giver store bøffer i maven store bøffer på overarmen? Er protein trylleformularen, der kan gøre os slankere, stærkere og sundere? Alene ordet protein på en madvare sætter skub i salget af en række madvarer. Men er proteiner virkelig så vigtige? Eller er vi ramt af kollektiv forsyningsangst og spiser vi for mange?

Fagre nye bøfverden: Værsgo, rigtigt kød med ren samvittighed

Karen Lyager
Hvad vil du sige til at sætte tænderne i en oksebøf, der ER okse – uden at nogen ko har ladet livet, uden at belaste klimaet og uden at udfordre din egen sundhed? Det lyder som vild ønsketænkning, men du kan købe kødet i dit supermarked, før du ser dig om.

Kristine har tabt sig – men hvorfor?

Jens-Christian Holm er en rockstjerne på sit felt – flittigt brugt på tv og fast gæst på de store scener. Han er kendt som lægen, der får næsten alle børn til at tabe sig – og sådan sælger han sig selv. Men nu beskyldes han for at snyde på vægten.
Hvad er det, som har én stemme og er både firfodet, tofodet og trefodet? Mennesket har quizzet løs siden antikken, men nu udfordrer Google gættelegen
En hurtig søgning på Google, og vi ved, hvem der scorede det afgørende mål i VM-finalen i 1986, og hvilket år Christian IV blev konge i Danmark. Vi har spurgt Dennis Johannesson fra P4-programmet ”Hit med Historien”, hvordan quizzen klarer sig i informatikkens tidsalder. 
Se flere