Annonce
TV & Foto

Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage

Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare.

Foto: altomdata.dk

The Impossible Project har i mange år forfinet udviklingen af Polaroid-film og købte sidste år rettighederne til Polaroid-varemærket. Nu er de så klar med deres første kamera – genfødslen af en sand klassisker, der giver dig rigtige instant-fotos i fysisk format. OneStep 2 er, som navnet antyder, aftager til det ikoniske Polaroid-kamera fra 1977. Designet er næsten identisk, dog med småjusteringer som en blitz på fronten, en mere simpel eksponeringsknap og en microUSB-indgang, så kameraet kan oplades med en almindelig mobiloplader.

Se også: aGoPro Hero6 Black [Test]: Action-kongen får stærkere processor

Panasonic Lumix GX9

Sammenfatning

Pris: 6999 kr.

4.5/5 stjerner

Det betyder, at du kan bruge filmpakker uden indbygget batteri, som er en smule billigere. Vi snakker dog stadig omkring 150 kr. for en pakke med otte billeder, så decideret billigt er det ikke at skyde med kameraet. Til gengæld får du den helt autentiske oplevelse af at trykke på udløseren uden egentlig helt at vide, hvad det er, du har fået i kassen, før billedet er spyttet ud, og du har ventet en tyve minutters tid på, at det har ligget i en mørk lomme for at blive fremkaldt.

Uanset hvad motivet end er, så får billedet den helt rette analoge charme og befriende uforudsigelige karakter, som må være årsagen til, at man vælger et instant-kamera frem for et moderne digitalt kamera, hvor du kan fintune alt, både før og efter du trykker på udløseren. Og der er nu engang bare noget andet over et fysisk billede, som du kan give til dine venner eller hænge på køleskabet. OneStep 2 er en god, sjov og relativt billig vej til dette, så hvis du overvejer at forevige sommeren i analoge billeder, så har kameraet hermed vores største anbefaling.

Se også: Panasonic Lumix GX9 [TEST]: Kompakt og fleksibelt kamera af høj klasse

Artiklen er publiceret i samarbejde med altomdata.dk

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Test: OLED i referenceklasse
Panasonic FZ800 byder på noget af det sejeste, vi har set af billedkvalitet, helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Der er linet op til en oplevelse ud over det sædvanlige!
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

Lego-rapport: Børn vil ha' klodsen på skærmen

En undersøgelse af børn i ni lande viser, at digitaliseringen fylder stort set hele børneværelset. Derfor er Lego nødt til at udvide den digitale flanke – men det vil være en lige så stor fejl at gå væk fra klodsen, siger forsker.
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Ros til stolen, der giver Aarhus en millionbesparelse: »Jeg kan være mig selv«
Aarhus Kommunes sparekatalog foreslår implementeringen af en ny bade- og hygiejnestol på kommunens plejehjem, hvilket skal give en besparelse på 5,3 mio. kr. Inden forslaget er vedtaget, møder stolen stor ros. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her