Facebook tvinger dig snart til Messenger

Beskederne i Facebook flyttes nu snart over i den separate Messenger-app, som kunderne tvinges til at hente.

Artiklens øverste billede
Facebook fjerner beskederne fra den officielle Facebook-app.

Hvis du hidtil har afvist invitationer fra dine Facebook-venner om den dedikerede Messenger-app, så tyder det på, at den ikke går ret meget længere. Giganten bag det uhyre populære sociale netværk har nemlig planer om at fjerne beskederne fra den officielle Facebook-app.

Facebook app’en til iPhone er skyld i dårlig batterilevetid

Ganske vist får du to apps at holde styr på, men det har ikke den store betydning i dagligdagen. Særligt fordi brugeroplevelsen i den dedikerede Messenger-app er langt bedre.

Frida Löwengren, Northern Link PR, talskvinde for Facebook, bekræfter: "Facebook har bemærket, at brugerne svarer 20 pct. hurtigere igennem Messenger-app'en, fordi det er  nemmere. Derfor tager Facebook dette skridt for at forbedre chat-oplevelsen på mobilen."

Derudover vil besked-knappen i bunden af af den officielle Facebook-app åbne Messenger-app’en på mobilen automatisk.

Facebook Messenger endelig til Windows Phone

Frida Löwengren bekræfter, at der ikke er tale om en testfase til de europæiske brugere, som allerede er blevet frakoblet besked-delen i Facebook-app’en. Danske Facebook-brugere kan derfor forvente et skift i de kommende uger. Dog vil brugere med “low-end” Android-mobiler samt iOS -brugere af den smarte Paper-app  ikke blive påtvunget dette.

Efter at Facebook køber WhatsApp for svimlende beløb, så er det ikke overraskende, at giganten nu vil adskille besked-delen for sig. Primært fordi den så kan tilføje yderligere funktioner, som det netop lancerede “gratis opkald”, og stadig beholde en hurtig og flydende brugeroplevelse.

Har du endnu ikke hentet Messenger, så finder du den gratis til iOS her, Android her og til Windows Phone her.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen