Tre fede fodboldspil til mobilen

Kan du ikke nøjes med fodbold i tv – så er her tre bud på fodboldspil til din mobil.

Artiklens øverste billede
Screenshot fra Football Manager Handheld 2012

Europamesterskaberne i fodbold starter nu, men kan du ikke få nok fodbold i fjernsynet, så er der også hjælp at hente på mobilen, hvor du kan spille en række fede fodboldspil.

Manager for dit eget hold

En kæmpe tidsrøver er spillet Football Manager Handheld 2012, som følger i Football Managers fodspor, og giver dig muligheden for at være træner for dit helt eget fodboldhold.Mobilsiden.dk er Danmarks største online mobilmagasin med nyheder om markedsudviklingen i telebranchen, anmeldelser af nye mobiler og analyser af telepriser og -abonnementer.

En fodbolddrøm

Bliver det for realistisk, så findes der også et spil der hedder New Star Soccer, som er alt andet end realistisk. Man starter som en ung knægt, der har drømmen om at komme til en international storklub. Dette er godt for timers underholdning, men det er ikke det sværeste i verden at få succes.Hvis du ikke har drømmen om enten at blive en succesfuld træner eller spiller, men bare score en række flotte mål – så er du nok mere til Score! Classic Goals.Det er for de som sætter pris på flotte mål og smukt pasningsspil. Der kan du se en et væld af mål fra forskellige EM- og VM mesterskaber fra de sidste 32 år.

De tre spil

Football Manager Handheld kan downloades i App Store og Google Play Store - det koster 59 kroner begge steder.New Star Soccer kan downloades gratis i App Store - skal man have Android-versionen koster det omkring 17 kroner i Google Play Store.Score! Classic Goals kan downloades i App Store til 6 kroner.Andre læser

Mest læste

Del artiklen