Mobil

Køen allerede begyndt for at få fingre i iPhone X

Apple ventes tirsdag at præsentere store ændringer i ny jubilæumsudgave.

San Francisco

Forbrugere i Australien er allerede begyndt at stille sig i kø for at få fingrene i den nye iPhone.

Den amerikanske it-gigant ventes at præsentere den tirsdag, hvilket dog ikke officielt er bekræftet endnu.

Køen foran Apples butik i den australske hovedstad, Sydney, blev tweeted af en australsk journalist og er blevet bekræftet af kilder til den amerikanske tv-station, CNBC.

Den nye iPhone ventes at få navnet iPhone X i anledning af, at det nu er 10 år siden, at selskabet præsenterede sin første smartphone, hvilket siden mere eller mindre har udraderet de gamle mobiltelefoner med tasteknapper.

iPhone X ventes at komme med Apples største nyudviklinger i flere år.

Ifølge en stribe læk de seneste uger, vil skærmen være større og fylde hele forsiden af telefonen, hvilket i så fald vil betyde et farvel til hjem-knappen i bunden, som har været en del af iPhone, siden den blev introduceret.

Den ventes også at have ansigtsgenkendelses-teknologi til at låse telefonen op med i stedet for fingeraftryk-læser, som mange har været irriteret over, ikke virker hele tiden.

Telefonen vil formentlig også kunne lades op op via en trådløs forbindelse og have et nyt kamera.  

Ifølge radiostationen NPR ventes iPhone X at komme til at koste omkring 1.000 dollar og vil blive præsenteret af Apples topchef, Tim Cook, sammen med opgraderinger af iPhone 7-telefonerne – formentlig under navnene iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Mobilsiden.dkRSS
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Gør din computer hurtigere med en simpel oprydning
Er din computer blevet langsommere med tiden, findes der nemme løsninger, som kan komme problemet til livs. Læs computereksperternes råd her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her