Annonce
Mobil

Disse mobiler kommer i marts

To stjerne-mobiler og tre prisstærke telefoner finder deres vej til telehylderne denne måned.

Samsung S7 var en af de største mobilnyheder, da den blev vist frem ved MWC i Barcelona. Fotos: AP/Manu Fernandez, Producenter

Årets største mobilmesse, MWC, er netop afsluttet, og visse af nyhederne vil allerede denne måned få deres danske debut.

Størst er utvivlsomt Samsungs to nye S-mobiler, S7 og S7 Edge, der hver især tager sidste års stærkeste Samsung telefoner og gør dem endnu bedre.

Til de mindre budgetter er både Microsoft, Huawei og HTC denne måned klar med nyheder i et mere tilgængeligt prisleje: Lumia 650, Honor 5X og Desire 530.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Disse to telefoner løb med mest af omtalen ved dette års MWC selvom både S7 og S7 Edge ikke ser synderligt forskellige ud i forhold til forgængeren, Galaxy S6 og S6 Edge. Den største visuelle forskel må tilskrives skærmen på S7 Edge, som vokser til 5,5 tommer, mens S7 forbliver mere kompakt med sit 5,1” store display.

De store nyheder skal i stedet findes under Gorilla Glass 4 overfladen, hvor begge S7’ere nu leverer en vandtæt konstruktion.

LÆS OGSÅ: Test af Samsung Galaxy S7's display: den bedste mobilskærm nogensinde

Samtidig er motorrummet overhalet, så du nu får den kraftigere Exynos 8890 processor og et markant løft i batteristørrelsen på henholdsvis 18 og 34 pct. til S7 og S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge.

Softwaren er opdateret til Android 6.0 Marshmallow og bringer nye Samsung funktioner med sig såsom et mere avanceret Edge-felt og et ’Always-On’ mode, der giver et overblik, uden at du behøver at oplåse telefonen.

Telefonerne går tilbage på et enkelt punkt, nemlig på opløsningen på kameraet, som reduceres fra 16 til 12 MP. Her lover Samsung, at trækket vil give bedre fokusering og resultater i mørke omgivelser.

LÆS OGSÅ: Spar 400 kr. på Samsung Galaxy S7 [MOBILDEAL]

Samsung S7 og S7 Edge leveres begge med 32 GB lagerplads, der kan udvides med et micro-SD kort. De kommer i enten hvid, sort, sølv eller guld.

Samsung Galaxy S7.

S7 og S7 Edge vil debutere den 11. marts til henholdsvis 5.699 og 6.499 kr. – men du kan allerede nu forudbestille telefonen og få et Gear VR-headset med i købet.

Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650.

Microsofts populære 600-serie af budgettelefoner, bliver afløst af en mere eksklusiv Windows 10 satsning fra Microsoft.

Partner

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Mobilsiden.
Læs test af alle mobiler og nyheder om telefoni og gadgets på mobilsiden.dk

Specifikationsmæssigt hører Lumia 650 til budgetklassen med sin Snapdragon 212 quad-core og 1 GB RAM, men en ny, slank metalfinish bidrager med et skud klasse til segmentet.

LÆS OGSÅ: Microsoft Lumia 650 lanceret: Stilfuld budget-smartphone

Kameraet råder over 8 MP, mens frontkameraet på 5 MP giver selfie-entusiaster skarpe selvportrætter.

Microsoft Lumia 650 fås i enten sort eller hvid, mens vejledende pris lyder på 1.699 kr., samt et par hundrede oveni for en dual-SIM version.

Lumia 650 er allerede på lager i nogle få forretninger, men vil få bredere udbredelse i løbet af de kommende uger.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk.

Huawei Honor 5X

Huawei Honor 5X.

En anden nydeligt skåret mobil er Huaweis Honor 5X, som byder på 5,5 tommer Full HD storskærm svøbt ind i et nydeligt metalkabinet.

Som med de andre Honor-telefoner er den skarpt prissat og byder på funktioner som normalt er forbeholdt toptelefoner. Her får du en fingeraftrykslæser – en funktion som hidtil er uset i prislejet.

Huawei Honor 5X.

Kræfterne leveres af en Snapdragon 616 quad-core og 3 GB RAM, hvilket skulle afvikle det medfølgende Android 5.1 uden større kvaler.

Kameraet byder på 13 MP bagpå, mens selfies optages i 5 MP. Med mobilen får du 16 GB lagerplads, der kan udvides med Micro-SD.

Honor 5X fås i farverne hvid, sort eller guld til vejledende 2.499 kr.

HTC Desire 530

HTC Desire 530

Telefonen vil modsat de månedens fire øvrige lanceringer være i plast, som HTC pifter op med små farvestænk.

Skærmen er på 5 tommer i HD, og fødes af en Snapdragon 210 quad-core sammen med 1½ GB RAM. Desire 530 kører nyeste Android 6.0 Marshmallow.

LÆS OGSÅ: Overblik: MWC - de vigtigste nyheder

Desire 530 har en BSI-sensor på 8 MP, samt et frontvendt kamera på 5 MP. Lagerpladsen er på 16 GB og kan udvides med micro-SD.

Telefonen lander i forretningerne i midten af marts til vejledende 1.690 kr.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

Lego-rapport: Børn vil ha' klodsen på skærmen

En undersøgelse af børn i ni lande viser, at digitaliseringen fylder stort set hele børneværelset. Derfor er Lego nødt til at udvide den digitale flanke – men det vil være en lige så stor fejl at gå væk fra klodsen, siger forsker.
Mobilsiden.dkRSS
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her