Annonce
Mobil

De bedste apps fra tre platforme

Her er de sejeste fænomener inden for app-verdenen til de eksisterende tre platforme.

Widgets er små programmer, der er særegne for Android-mobilerne.

AndroidApps til Android: Tasker, Beautiful Widgets og Google Googles.

Tasker (25 kr.)

En af de mest brugbare Android-apps er Tasker, der får telefonen til at opføre sig forskelligt, alt efter hvor du befinder dig. F.eks. kan den automatisk gøres tavs, når du sover, gå på lydløs, når du ankommer på kontoret, eller skifte til navigation, så snart du sætter dig i bilen.

HVAD ER EN WIDGET?
  • En widget er et lille program, der på Android-mobilerne kan vise vejrudsigt, nyheder, fotos eller udvalgte kontakter direkte på hjemmeskærmen, så man kan se dem uden at skulle klikke på noget. Widgets er altid aktive, og informationerne opdateres og ændrer sig løbende – i modsætning til apps, som man skal åbne.
  • iPhone-brugere kan ikke anvende widgets.
Med de rigtige indstillinger giver Tasker din Android-telefon superkræfter, der kan lammetæve enhver iPhone.

Beautiful Widgets (18,65 kr.)

Med appen Beautiful Widgets kan du designe din Android-telefon efter eget hjerte. Der er flere end 1.000 temaer at vælge imellem, mange layouts og widgets, som viser klokken, vejret, batteritiden, datoen og andre genveje. På iPhone er du bundet til et statisk sæt af indstillinger på din skærm.

Google Goggles (gratis)

En helt unik Google app, som iPhone-brugerne bliver snydt for. Google Goggles er en visuel Google-søgning,  som udnytter dit håndholdte kamera. Du kan se dine omgivelser gennem Google Goggles og få en udvidet visning af butikker og seværdigheder i dit område eller tage et billede af et produkt for at få relevante søgeresultater på eksempelvis Amazon.

Få smarte app-genveje på Android

Windows PhoneApps til Windows Phone: Evernote, Mint og Facebook.

Evernote (gratis)

Noter, klip af websider, stemmeoptagelser og opgaver. Evernote er en virtuel hukommelse, der giver dig mulighed for at organisere dine noter via et fanebladssystem i notesbøger, som du selv kan oprette, slette og navngive efter behov. Du kan også selv beslutte, om en given notesbog skal synkroniseres med Evernotes servere eller ej, samt hvor tit det skal ske. Evernote gør det også muligt at e-maile noter eller dele af dem via Facebook eller Twitter. Genialt til at gemme ideer, tanker og de ting, som du skal huske.

Mint (gratis)

Mint er det bedste fi nansielle værktøj på markedet til at få overblik over din økonomi. Mint giver dig adgang til alle dine fi nansielle konti og transaktioner og kan hjælpe dig med at planlægge budgetter, bygget på dit tidligere forbrugsmønster. Mint holder øje med, hvad du bruger, og hvad du skylder, samt lader dig vide, hvis du ændrer dine forbrugsvaner uhensigtsmæssigt eller hæver store beløb.

Facebook (gratis)

Selvom det kan virke som en gammel traver, er den indbyggede Facebook-app til Windows Phone langt bedre end sine tredjepartsforgængere, der indeholdt alt for simple features. Den nye app giver dig friheden tilbage på Facebook med opdateringer, fotos og check-ins, som du ønskede det fra starten.

Fem Facebook-fif til din Windows-mobil

iPhoneApps til iPhone: Duolingo, Sleep Cycle og Google Maps.

Duolingo (gratis)

Årets bedste iPhone-app er Duolingo, som basalt set er et sprogværktøj, der via visuelle og verbale lektioner hjælper brugerne med at lære nye sprog direkte fra deres iPhones. Efterhånden som man bliver mere erfaren, får man point, som man kan bruge til at købe små frynsegoder. Appen indeholder på nuværende tidspunkt fem sprog: spansk, tysk, fransk, portugisisk og italiensk.

Sleep Cycle (0,99 dollars)

Denne geniale app forbedrer din nattesøvn ved at måle dine remfaser og vække dig, når det er bedst for din krop at vågne. Den bruger et såkaldt accelerometer til at måle dine bevægelser og afgør, om du er i dyb søvn eller ej. Hvis du bliver vækket fra en dyb søvn, er du nemlig ”Woozy” og desorienteret.

Google Maps (gratis)

Det har været længe undervejs, men nu har iPhonen endelig fået en fungerende Google Maps-app, som fungerer optimalt. Den nyeste version, der er optimeret til IOS 7, inkluderer stemmeguidet gps-naviation og 360-graders Street View-tour samt offentlig transport, cykel- og gåruter.

Læser du med fra mobilen, så se flere billeder her.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

Lego-rapport: Børn vil ha' klodsen på skærmen

En undersøgelse af børn i ni lande viser, at digitaliseringen fylder stort set hele børneværelset. Derfor er Lego nødt til at udvide den digitale flanke – men det vil være en lige så stor fejl at gå væk fra klodsen, siger forsker.
Mobilsiden.dkRSS
Annonce
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her