Annonce
Lyd

Test: Sennheiser Momentum In-Ear Wireless

Designet kan diskuteres, men lydkvaliteten fejler bestemt ikke noget!

Sennheiser Momentum In-Ear Wireless. Foto: Sennheiser

Sennheiser Momentum In-Ear Wireless

Bluetooth, AptX, NFC
Mikrofon
Frekvensområde: 15 Hz – 22 kHz
Micro USB-port
Batteri: Op til 10 timer
Vægt: 53 g
Pris: 1.500 kroner
Web: sennheiser.com
Specielt anbefalet
Plus:
Lyden er aldeles fremragende og egner sig fint til al slags musik. Bøjlen er behagelig at have på over længere tid.
Minus: Det er svært at holde styr på batterilevetiden, og bøjlen kan godt komme til at sidde lidt skævt på en skjortekrave.

Hvordan designer man et sæt trådløse hovedtelefoner (som der efterhånden findes en milliard af), der skiller sig nok ud fra mængden til at garantere omtale i landsdækkende medier? Ifølge Sennheiser tager man en hårbøjle, beklæder den med blødt skind og udstyrer den med et par velspillende propper.

Nogenlunde sådan kan de nye Momentum In-Ear Wireless beskrives, omend det er en grov oversimplificering. Mere konkret har man taget de gamle Momentum In-Ear, gjort dem trådløse og lagt al mekanikken ind i en bøjle, der skal bæres om halsen. Det er som sådan ikke et nyt koncept, men alligevel ikke noget, vi ser så tit og da særligt ikke i denne prisklasse. Spørgsmålet er så, om den høje pris kan retfærdiggøres.

Konklusion

Sennheiser Momentum In-Ear Wireless. Foto: Sennheiser

Sennheiser Momentum In-Ear Wireless skiller sig med deres halsbøjle ud fra mængden, men formår alligevel at gøre sig bemærket på andet end designet. Er de så pengene værd? Dertil må svaret være ja. Lydkvaliteten er aldeles fremragende, og de små propper sidder behageligt i øregangene.

Bøjlen ser måske mærkelig ud og kan ikke så let proppes i lommen, men er alligevel behagelig at have på over længere tid. Vi lagde ud med bøjleskepsis, men endte med et stort smil.

Læs den fulde test på lydogbillede.dk

Artiklen er publiceret i samarbejde med Lyd og Billede

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

The Sound of Brexit

Som den gamle musicalklassiker handler brexit om to parter, der skal finde hinanden under vanskelige omstændigheder.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

Lego-rapport: Børn vil ha' klodsen på skærmen

En undersøgelse af børn i ni lande viser, at digitaliseringen fylder stort set hele børneværelset. Derfor er Lego nødt til at udvide den digitale flanke – men det vil være en lige så stor fejl at gå væk fra klodsen, siger forsker.
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her