*

Gadgets

30 Sommer-Gadgets

Sæt stemningen med en bærbar højttaler eller en anden af disse 30 gadgets, der gør sommeren endnu lysere!

Foto: Geneva Touring

1. Lomo Instant Automat Glass, kamera
Øjebliksbilleder

Foto: Lomo

Gør det sjovt at fotografere.
Instant-kameraer er enormt seje, og dette Lomo-kamera har rigtig glaslinse og bruger Fujifilm Instant-film for bedre kvalitet. Her kan du dele dine snapshots med det samme. Glasobjektivet har bred dækning og er rimelig lysstærkt, så du kan skyde sjove snapshots overalt.

Pris: 1.399 kroner
Køb kameraet her

2. Panasonic Lumix LX15, kamera
Lysstærk rejsekammerat

Foto: Panasonic

Sommerens bedste lommekamera.
Det slanke kompaktkamera LX15 fra Panasonic kan være i en lomme og giver en billedkvalitet, som mobilen slet ikke kommer i nærheden af. Lysstærk zoom, touch-skærm og 4K-video gør det til den komplette rejsekammerat – og det bedste lommekamera lige nu.
 

Pris: 5.890 kroner
Køb kameraet online her

3.Geneva Touring S, radio
Tour-radio

Foto: Geneva Touring

Klokkeklar lyd og lækkert udseende.
Når du skal høre radio i sommerlandet, er denne lille model fra Geneva et oplagt valg. Ikke alene har den udseendet med sig, lyden er også klar som en sommerdag, og med Bluetooth kan du ovenikøbet bruge den som streaming-højttaler til mobilen.

 

Pris: 1.699 kroner
Køb den online her

4. Libratone TOO, Bluetooth-højttaler
Musik i al slags vejr

Foto: Libratone

Tag TOO med ud, så har du musik overalt.
Denne slanke Libratone-højttaler er let at få plads til, og den kan bruges overalt. Den er nemlig sprøjtetæt og kan spille en hel dag, før batteriet skal lades op. Du kan også parre to styk, så du får endnu fyldigere lyd – i stereo!

Pris: 1.199 kroner
Find TOO på libratones hjemmeside

 

5. iPad 9,7" tablet
Bærbar biograf

Foto: Apple

Den nye iPad er billigere og bedre – og perfekt at tage med.
Lavere pris og bedre skærm har gjort 9,7 tommers versionen af Apples iPad endnu mere attraktiv. Ikke mindst som underholdningscenter. Bøger, film, tv-serier, musik, spil og apps til store og små gør den uundværlig for børnefamilier og andre, der har brug for underholdning, når sommerregnen trommer på taget.

Pris: 2.999 kroner
Køb den her

6. HEOS 1 HS2 + Go Pack, trådløs højttaler med batteripakke
Multirum bliver trådløst

Foto: Heos

Multirumshøjttaler hjemme, bærbar Bluetooth-højttaler ude.
HEOS 1 er en praktisk lille trådløs højttaler, der kan indgå i trådløst netværk med andre HEOS-højttalere. Den er kommet i en ny og forbedret udgave, siden vi testede den, og hedder nu HEOS 1 HS2. Med batteripakken Go Pack bliver den også bærbar! Når du er ude af huset, kan du spille musik fra mobilen via Bluetooth og har omkring seks timers kontinuerlig spilletid. Når du kommer hjem, kobler højttaleren sig automatisk på hjemmenetværket igen.

Pris: 2.448 kroner
Køb højtaleren her

7.Nexum Aqua, bærbar DAC/forstærker til iPhone/Android
Verdens letteste hovedtelefonforstærker

Foto: Nexum

Nexum Aqua er næsten vægtløs og skal aldrig lades op.
Med en vægt på kun 16 gram markedsføres Nexum Aqua som verdens letteste hovedtelefonforstærker. Endelig en bærbar forstærker, man gider tage med på løbeturen! Den bruger telefonens batteri og har ikke brug for opladning. Alligevel giver den 100 mW forstærkning, dobbelt så meget som en typisk smartphone. Aqua har indbygget digitalkonverter til enten Apple- eller Android-telefoner. Hvis du vælger den til Android, vil den som en bonus også virke med pc’en.

Pris: 870 kroner
Find den på nexum-design.com

8. Chord Electronics Mojo, bærbar DAC/forstærker
Fantasilyd i lommen

Foto: Chord electronics

Chord Mojo tryller cremelyd ud af mobilen.
Chord Mojo er en naturlig følgesvend til tungtdrevne hovedtelefoner. Den løfter lyden flere trin i forhold til mobilens hovedtelefonudgang og har kræfter nok til, at der kan skrues godt op. Lyden er glat og opløst med stram baskontrol, og hovedtelefoner, som man før troede var krasse, lyder pludselig mere neutralt og opløst. Et must for den mobile hi-fi-nørd!

Pris: 3.479 kroner
Køb den på Chord Electronics hjemmeside

9.Philips BT6900B, bærbar Bluetooth-højttaler
30 meters rækkevidde

Foto: Phillips

Philips øger rækkevidden og redder sommerferien med denne bærbare højttaler.
Med op til 30 meters trådløs forbindelse til mobilen og ti timers kontinuerlig batteritid er denne nye minihøjttaler fra Philips perfekt til ferieturen. Den er sprøjtetæt og kan også bruges i regnvejr (som vi ikke håber, at der bliver meget af i sommerens løb!), og desuden kan det smarte USB-ladekabel bruges som bærehåndtag. Prikken over i’et er den indbyggede mikrofon, der lader højttaleren håndtere dine mobilsamtaler.

Pris: 799 kroner
Find den på philips.dk

10.Philips Avent uGrow SCD860, interaktivt babykamera
Smart babysitter

Foto: Philips

Babyalarm holder et vågent videoøje med barnet og kan ovenikøbet synge vuggeviser.
Fra Philips kommer en app-styret babyalarm, som lover sikker og pålidelig overvågning af barnet, uanset hvor i verden du befinder dig. Brug mobilen, som du plejer – app’en ligger i baggrunden og giver besked, hvis barnet giver lyd fra sig, og sender video-stream direkte til din telefon. Desuden har den natlys, kan oplyse luftfugtighed og temperatur – og kan endda synge vuggeviser for den lille. Oplagt til teknofile småbørnsforældre!

Pris: 1.799 kroner
Find den her

 

11.Bose QuietComfort 35, støjreducerende hovedtelefoner
Behagelig rejse

Foto: Bose

Med Boses trådløse hovedtelefoner holder du støjen ude og musikken inde.
QuietComfort-serien fra Bose er et hyppigt syn på hovedet af mange fly- og togrejsende. De indeholder små mikrofoner, der måler den omgivende støj og sender modsatte lydbølger ind i ørerne. På den måde filtreres larm og susen væk, så du kan høre mere af musikken, når du er på farten. Selv om mange konkurrenter har forsøgt at udfordre Bose på deres hjemmebane den senere tid, har QC35 stadig den bedste kombination af lydkvalitet, støjdæmpning og bærekomfort.

Pris: 2.699 kroner
Find den på Bose.com

12.Mophie Juice Pack Air, batteripakke til iPhone
Saft og kraft til iPhone

Foto: Mophie

Giver din iPhone ekstra strøm og beskytter samtidig mod stød og slag.
Ferietid og rejser indebærer meget mobilbrug, og det kan være svært at finde en stikkontakt. Det problem er Mophie Juice Pack Air til iPhone en elegant løsning på. Den sættes uden på mobilen ligesom et cover og yder samtidig beskyttelse. Batterikapaciteten opgives til 2525 mAh – langtfra lige så meget som “murstens”-batteripakkerne, men så meget desto mere kompakt og let at tage med. Dækslet fås til bl.a. iPhone 6 og 7 i en række forskellige farver.

Pris: 754 kroner
Køb den på Mophies hjemmeside

13. LG 70UH700, 70" 4K LCD-tv
Mega-tv på tilbud

Foto: LG

Der findes ikke dårligt vejr, kun for små tv’er!
Når sommervejret svigter, eller du bare vil hygge dig med sport, film og serier, er et godt tv guld værd – især hvis det har et STORT billede! Desværre plejer prisen at tage et ordentligt hop, når man kommer over 65 tommer, men der er heldigvis undtagelser. LG 70UH700, der blev udnævnt til Bedste Køb i vores stortest fra 2016, sælges nu til meget favorable priser. Denne 70-tommer mangler selvfølgelig lidt kontrast og sortniveau i forhold til high-end-modellerne, men til prisen er den et kup, uanset vejret.

Pris: 14.999 kroner
Køb den her

14. Weber iGrill Mini, stegetermometer med Bluetooth
Grillmesterens bedste ven

Foto: Weber

Sagen er bøf med dette grilltermometer.
Sommertid er grilltid, og en ordentlig bøf er noget af det bedste, man kan smide på grillen. Men det gælder om at få kernetemperaturen helt rigtig – det er noget, alle grillmestre ved. Med dette smarte stegetermometer fra Weber kan du nå at lave salat eller underholde gæsterne, mens kødet passer sig selv. Termometeret kommunikerer med din mobil via Bluetooth, og iGrill-app’en giver dig besked, når bøffen er klar. Bon appetit!

Pris: 499 kroner
Find den på Weber.com

15. Google Chromecast 2, streaming-dongle
Smart-tv i en fart

Foto: Google

Lille dims gør dit gamle tv væsentlig smartere.
Anden generation af Googles lille Chromecast-dongle blev lanceret for nylig, og det er en af de nemmeste og billigste opgraderinger, du kan give dit gamle tv. Bare stik den i en HDMI-port på tv’et og sæt strøm til, og du får adgang til en lang række funktioner og apps. Brug mobilen til at vælge YouTube-indhold og “kast” det direkte op på den store skærm! Chromecast understøtter også Netflix, Viaplay og DR’s, SVT’s og NRK’s apps, for bare at nævne et par stykker.

Pris: 299 kroner
Find den hér

16. Lenovo Yoga Book, 2-i-1 tablet
Det er jo hele tre ting!

Foto: Lenovo

Digitalt kinder-æg: Windows-pc, tablet – og genial tegneblok.
Hvis du vil bruge ferien på at tegne landskaber, skal du have den forfriskende anderledes Lenovo Yoga Book med i tasken. Men den er så tynd og let, at man kan komme i tvivl om, hvilken lomme den røg ned i. Touch-tastaturet er også nyskabende. Sidst, men ikke mindst er den trykfølsomme flade det mest intuitive tegne-interface, vi har set på en computer. Processoren er ikke nogen hurtigløber, men du kommer langt på en opladning.

Pris: 4.000 kroner
Find den på Lenovo.com

17. Argon DAB2BATT, transportabel DAB-radio
DAB+ to go

Foto: Argon

Tag den digitale køkkenradio med i campingvognen.
Argon-radioen ligner en traditionel køkkenbordsradio, men har et par fikse tricks oppe i ærmet. For det første er den splitterdigital og giver dig støjfri DAB+ modtagelse. For det andet kan du takket være det indbyggede genopladelige batteri tage den med dig, når køkkenbordet udskiftes med campingbordet. Selv om vi er i den billige ende, er kabinettet i ægte træfinér eller højglanslak.

Pris: 1.500 kroner
Køb den her

18. Panasonic KX-HNC800, overvågningskamera
En skål for sikkerheden

Foto: Panasonic

Hold øje med hjemmet fra sydens sol.
Hvem holder øje med huset, når lyset er slukket og dørene lukket? Det kan du selv gøre, takket være Panasonics hjemme-overvågningskamera KX-HNC800. Det er svært at gøre overvågning smart, men med sin slanke form og runde fod minder HNC800 lidt om et champagneglas. Det hele er trådløst, og du kan holde øje med hjemmet i Full HD-opløsning på afstand via din mobil eller tablet.

Pris: 1.700 kroner
Find den på Panasonics hjemmeside

 

 

 

 

 

19. MSi G73VR, gaming-laptop
Hold ferie i cyberspace

Foto: MSI

I ferien har vi tid til at gøre, hvad vi har lyst til. Nogle af os vil bare spille!
Hvis du gaber ved tanken om endnu en solbeskinnet strand eller nok en pulserende storby, hvad så med 14 sporty dage – med e-sport på programmet? MSi’s kompakte caféracer af en gaming-computer kan trække de fleste spil. Og så kan den for resten også klare vild videoredigering i 4K og Netflix i højeste opløsning. Og skulle du alligevel beslutte dig for at tage af sted, er den slank nok til håndbagagen.

Pris: 19.700 kroner
Find computeren her

20. BenQ GS1, bærbar projektor
Hjemmebio når du er ude

Foto: BenQ

Hold filmaften under åben himmel eller på hotelværelset.
BenQ GS1 er kompakt nok til at have med i bagagen på ferieturen. Med batteripakken monteret fylder den som en skolemadkasse og vejer lige under et kilo. Da den kan afspille fra SD-kort og USB, skal du bare have et lagen og en Bluetooth-højttaler for at have hel hjemmebiograf i rygsækken. Okay, lysstyrken er begrænset, lærredet blafrer i vinden, og man bliver ædt af myg. Men det holder hele vejen!

Pris: 4.700 kroner
Find den på benq.dk

21. Nintendo Switch, transportabel spilkonsol
Zelda på farten

Foto: Nintendo

Med Nintendo Switch får du samme store oplevelse hjemme og på farten.
Nintendo Switch er nyeste skud på stammen fra firmaet bag Mario og Zelda. Switch bygger på elegant vis bro mellem stationære og håndholdte konsoller, idet maskinen både kan bruges hjemme koblet til fladskærmen og tages med i tasken og bruges på farten. Som Nintendo er kendt for, har også controllerne fået en overhaling og kan ligesom på Wii bruges på flere måder. Det indbyder til nye kreative spil og socialt samvær med vennerne.

Pris: 2.790 kroner
Køb den på Nintendos hjemmeside

22. Samsung Gear VR 2017, Virtual Reality-headset
Samsung tror stadig på VR

Foto: Samsung

Samsung opgraderer deres VR-headset med trådløs controller.
Samsung har smidt en ny Galaxy-telefon – S8 – på gaden og har i samme ombæring afsløret en ny udgave af deres Gear VR-headset. Den største nyhed her er den medfølgende Bluetooth-controller, som giver dig lidt ekstra indlevelse i kraft af muligheden for at bevæge dig rundt i de virtuelle verdener. Prisen er tilpas lav til, at de fleste kan være med, og det nye headset samt controller fungerer både sammen med Galaxy S6, S7, S8 og Note 5.

Pris: 1.200 kroner
Find den her

23. OnePlus 3T, smartphone
En rigtig lynkineser

Foto: OnePlus

Kineserne kommer – og de har telefoner med.
OnePlus er stadig forholdsvis nye på markedet, men formår alligevel at spytte nogle særdeles potente mobiler ud. Det er OnePlus 3T et rigtig godt bevis på, da telefonen har en fin balance mellem design, kvalitet og pris. Telefonen er lavet af glas og stål, hvilket vi er blevet så vant til, men særligt indmaden er værd at fremhæve. Masser af ram samt en hurtig processor sørger for, at spil, film og Facebook bare suser af sted.

Pris: 3.299 kroner
Køb den på oneplus.net

24. Jaybird X3, hørepropper
Tilpasningsvenlige propper

Foto: Jaybird

De markedsføres som træningspropper, men kan så meget mere.
Jaybird forstår at lave hovedtelefoner, der spiller godt, og med X3 har de lavet deres måske bedste model hidtil. De specielle vinger gør, at de sidder godt fast i ørerne, men kan også tages af, hvis man ønsker det. Også lyden kan justeres takket være Jaybirds egen app, hvor du kan skrue op for bas og diskant. Hardwaren i propperne gør, at den nye lydprofil følger propperne, så sættet også bevarer indstillingen på andre enheder.

Pris: 1.100 kroner
Køb dem her

25. JBL Reflect Contour, hovedtelefoner
De sidder fast

Foto: JBL

Når pasformen er vigtigst, er JBL helt i front.
Hvis hovedformålet er at blive siddende på hovedet, får du næppe et bedre hovedtelefoner end Reflect Contour. De særlige bøjler smyger sig rundt om ørerne, mens propperne møver sig ind i øregangene. Lyden er måske ikke den bedste, men hvem tænker også på lydkvalitet, når man tonser af sted på et løbebånd eller smider med håndvægte? Dertil er batterilevetiden på otte timer godkendt, ligesom prisen er mere end rimelig.

Pris: 800 kroner
Køb dem her

26. Apple AirPods, trådløse hørepropper
Fleksible iPhone-propper

Foto: Apple

Imponerende batteritid og den smarteste betjening blandt helt trådløse hørepropper.
At kappe alle bånd til hørepropperne indebærer ofte kompromiser som dårlig batterilevetid, ustabil forbindelse og forvirrende betjening. Men Apple har gjort alt rigtigt. Installationen kunne ikke være nemmere, og forbindelsen er stabil takket være W1-chippen. De ser måske ud til at sidde løst, men falder ikke så let ud af ørerne. Og lyden er faktisk bedre end i EarPods med ledning. Duer også med Android, men ikke lige så fleksibelt.

Pris: 1.380 kroner
Find dem på apple.dk

27. LG PH4, bærbar højttaler
Robust feriehøjttaler

Foto: LG

Sprøjtetæt højttaler, der lader alle nyde musikken ved sommerens fester.
LG har før lavet lækre rejsehøjttalere, men nu er de også kommet ind i kampen, når det gælder robusthed. Man bør nok ikke svømme med den, men den kan tåle at blive skyllet over. Derfor er den perfekt ved poolen eller på stranden, hvor den rundstrålende højttaler gør, at alle omkring den får lige god lyd. Batteriet klarer ti timer, så den kan holde til en hel fest. Der er også en praktisk strop til at hænge den op plus indbygget stemningsbelysning.

Pris: 700 kroner
Find dem her

28. Samsung Gear S3, smart-ur
Smart smart-ur

Foto: Samsung

Det flotte og praktiske Gear S3 er Samsungs bedst smart-ur hidtil.
Det sidste, man har lyst til, når man er på ferie, er at tjekke mobilen hele tiden. Så er et smart-ur praktisk til at skelne mellem, hvad der er vigtigt, og hvad der kan vente til senere. Et af de bedre er Samsungs nyeste model, der ligner et klassisk armbåndsur. Vi kan også godt lide navigationen ved at dreje på kransen rundt om skærmen. Batteriet holder flere dage, og uret kan både tåle støv og vand.

 

Pris: 3.000 kroner
Køb uret her

29. Solgaard Lifepak, smart rygsæk
Rygsæk med det hele

Foto: Solgaard Lifepack

Praktisk rygsæk med masser af fikse indbyggede funktioner.
Lifepak er rygsækken, der løser de fleste problemer på rejsen. Den har separate afdelinger til dit tøj og dine gadgets med masser af lommer, inklusive gemmested til værdigenstande. Hvis du har brug for at lade mobilen op, har den indbygget ladestation, som oplades med solceller. Desuden byder den på underholdning, da den også er en Bluetooth-højttaler. Og den har integrerede låse, så du ikke mister dine elskede gadgets.

Pris: 269 dollars
Find rygsækken her

30. TomTom GO5200, GPS-navigator
Ingen omveje på turen

Foto: TomTom

GO5200 leder dig den hurtigste vej på bilrejsen gennem Europa.
Apps er okay, men hvis man skal ud på en længere biltur, er en rigtig GPS-navigator de ekstra penge værd. Den nyeste model fra TomTom har indbygget europakort med advarsel om fartkameraer, og ubegrænsede opdateringer via Wi-Fi er inkluderet i prisen. Takket være indbygget SIM-kort med gratis roaming kan den også lede dig uden om uheld og bilkøer i udlandet. Desuden kan den bruges som højttalertelefon.

Pris: 2.700 kroner
Find den på TomToms hjemmeside

Artiklen er publiceret i samarbejde med Lyd og Billede

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her