<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Gadgets
18.07

Test: Tag det smarte lys med dig ud

Selv de længste sommeraftenen bliver dunkle, hvis du sidder længe nok ude på terrassen. Derfor er det praktisk at kunne tage lidt lys med ud. Med Go V2 får du en lampe, der har alle de smarte Hue-funktioner samt indbygget batteri, så du kan have den med overalt.
30.05

Løb en smart sommertid i møde

Sommeren er over os. Tid til at nyde den friske luft og få rørt den karantæne-dvaske krop. Med et godt fitness-ur får du fysikken på ret køl igen.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler

Nettets sladrekanal: Anonyme brugere deler alvorlige anklager

270.000 danskere er på den sociale platform Jodel, hvor sladder om krænkelser og overgreb begået af navngivne eller letgenkendelige politikere og mediefolk flyder i en lind strøm. Men hvad gør man, hvis man som Christian Friis Bach havner i sladderhankenes gabestok?
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Bad trygt: Her er der livreddere på stranden
Det er højsæson for en dukkert i havet, og med det gode vejr og lysten til at svømme i det fri følger også faren for at komme galt afsted. Heldigvis sker det sjældent, men vil man have tryghed for sig selv og børnene, er det en god idé at kigge efter strande med livreddere. 
Se flere
Bolig
Stjernearkitekt: »Det, der skabte bedre boliger, lå uden for og mellem bygningerne«
Han har fjernet bilerne fra Times Square i New York, rullet cykelstier ud i Moskva og fået nøglen til Sydney. I Danmark er Jan Gehl et forholdsvis ukendt navn, men på Dansk Arkitektur Center kan man i udstillingen “Bag facaden” netop nu få et indblik i den verdensberømte arkitekts omfattende arbejdsliv. 
Se flere
Test: Robotplæneklipperen LawnExpert W2 500 Wi-Fi er prisstærk og effektiv
Her er den oplagte robotplæneklipper til græsarealer på op til 500 kvadratmeter. Robotten klipper nydeligt, og betjeningen er ligetil. 
Se flere
Stor test af robotplæneklippere
Med en robotplæneklipper kan du nyde sommeren uden slid og slæb i haven. Forskellen på markedets modeller er dog betydelig, og det er ikke altid størrelsen, der afgør ydeevnen. 
Se flere