Få mere fart på sms’er – send fra computeren

Hvis du sender mange sms’er hver dag, er der tid at spare ved at sende beskeder fra computeren og et fysisk tastatur i stedet for mobilen. Det kan du gøre på tjenester som MightyText og Mysms.

Artiklens øverste billede

Hvis du alligevel sidder foran computeren, hvorfor så ikke klare sms'erne på et rigtigt tastatur frem for mobiltelefonens miniature-keyboard?

Med tjenester som MightyText og Mysms kan man forbinde mobilen til computeren og klare beskederne via nettet, mens mobilen ligger i opladeren. Beskederne går ud fra ens mobilnummer som enhver anden sms eller mms, og både beskeder og kontaktpersoner er de samme på computer som på mobiltelefon.

Har du en Android-telefon, kan vi anbefale at prøve MightyText, der ud over en mobil-telefon kræver en webbrowser på en computer eller en tablet for at fungere. Du starter med at hente MightyText-appen til din mobiltelefon og åbne MightyTexts webtjeneste på MightyText.net/app.

Straks synkroniseres alle dine sms-beskeder med browservinduet, så du kan se igangværende samtaler og se de enkelte beskeder til dine venner. I tjenestens menu finder man også et ”Power View”, som viser seks igangværende samtaler på samme skærm, hvis der virkelig er gang i samtalerne.

br/ 

Ligeledes findes en oversigt over de seneste billeder og videoer taget eller modtaget med mobiltelefonen samt en oversigt over dine kontaktpersoner. Fra browseren kan du både modtage og skrive nye beskeder til alle dine kontaktpersoner fra telefonen eller et hvilket som helst andet mobilnummer.

Sms’erne ryger selvsagt noget hurtigere af sted, end hvis du sidder og roder med telefonens eget tastatur – og overblikket over beskederne er suverænt.

Beskeder og andet indhold kan synkroniseres op til seks måneder bagud, og der findes endda et smart plugin til browseren Google Chrome, så MightyText integreres direkte i Gmail, hvorefter du kan køre beskeder via både e-mails og sms’er fra samme browservindue.

Android-brugere kan også anbefales at tjekke AirDroid, der ligeledes giver adgang til sms’er og andet indhold på telefonen via en browser.

Billig afsendelse af sms

En anden interessant tjeneste er Mysms, hvorfra du kan sende beskeder ud med både iPhones og Android-telefoner. Her får du mange af de samme muligheder som med MightyText, mens selve mobil-appen er mere avanceret (se beskrivelsen i Månedens App).

Her er ikke noget ”Power View” eller mulighed for Gmail-integration, men til gengæld sender Mysms automatisk dine beskeder til andre brugere af Mysms gratis gennem tjenesten via dataforbindelsen fremfor som en almindelig sms. Desuden kan du sætte Mysms til at lave automatisk backup af dine sms’er i Dropbox, Google Drive, Evernote eller pr. e-mail

Har du både en iPhone og en Mac-computer eller iPad, kan du også tjekke iMessage, der er standardprogrammet til beskeder på iOS-platformen.

www.mightytext.net

www.airdroid.com

www.mysms.com

www.apple.com/dk/ios/messages

 

Bedre sms'er med mobil-app

br/ 

Mysms-appen er en kanal til at afsende sms’er via en browser eller det selvstændige mysms-program, som kan downloades til Mac- eller Windows-pc’er. Men Appen kan faktisk også bruges som ens foretrukne program til at sende og modtage sms’er på mobilen i det hele taget.

Programmet er nydeligt og fungerer på samme måde som mobiltelefonens standardbeskedprogram. Blandt fordelene er backup i cloud-tjenester som Dropbox eller Google Drive, muligheden for at oprette grupper, hvis man ofte sender ud til en bestemt flok af kontaktpersoner samtidig, og at beskeder til andre Mysms-brugere er gratis.

Har du en Android-telefon, kan du med et særligt plugin sende billige sms’er til udlandet til en standardpris på omkring 70 øre pr. sms.

br/www.mysms.com (iOS, Android)

Andre læser

Mest læste

Del artiklen