Computer

Test af gaming pc’er: Gaming for fuldt skrald

Kan du kun nyde gaming, når hardwaren ikke sætter nogen grænser overhovedet? Og forlanger du en bærbar gaming pc, som også er perfekt til dine andre oplevelser og opgaver, så som video- og grafikredigering? Så er du landet midt i en test af gaming pc’er, du bare må have læst!

Farvede og lysende taster er inden for især gaming pc’er vildt fedt! Farverne er ikke kun til pynt, men har også praktiske funktioner. Foto: Pr

Mange bærbare computere har tilstrækkelig med processorkraft til at trække de fleste seriøse spil. Men har du drømme om at blive en endnu stærkere gamer, og vil du aldrig gå ned på udstyret, så skal du op i den klasse gaming-pc’er, som vi tester her.

Det er gaming pc’er, der giver fuldt skrald.

Her er ikke noget, der hakker. Du kommer ikke for sent med dine aktioner, fordi computeren ikke kan følge med, og du får det fulde udbytte af de lækre grafiske scenarier, som moderne computerspil excellerer i.

Se også: Ultralette bærbare: Fem flade fremmer friheden på farten

Desuden har du den undskyldning for at købe en vild gaming-bærbar, at den også kan bruges til mere seriøse opgaver. For med kraftige processorer, hurtige grafikkort og masser af hukommelse er den lynhurtig og oplagt til billedbehandling, videoredigering eller noget tredje, som kræver mange processormuskler.

Gaming pc’er med personlighed

Bærbare computere rettet mod gaming er i dag så stærke, at de sagtens kan konkurrere med tilsvarende stationære pc’er. Men prisen for dette er høj vægt og stort kabinetvolumen, som det fremgår af sammenligningen her på siden. Oven i den angivne vægt kommer en særdeles stor og halvtung strømforsyning. Det skal du kunne leve med.

Se også: Asus GL520VS-FY081T: Mangler X-faktor

Gaming-pc’er er i mange tilfælde noget af en visuel oplevelse

Her taler vi ikke nordisk spelt-minimalisme, men krasse effekter i form af opulent design, lysende, dæmoniske logoer, lyseffekter og farverige tastaturer. Det skaber ligesom den rette stemning, men noget af balladen kan også have praktiske funktioner.

Lyset på tastaturet kan farvetilpasses, så du nemmere kan finde præcis de taster, du skal bruge i et bestemt spil. Når du gamer, er det nemlig vigtigt at kunne holde fokus på skærmen og bruge sit perifere syn til at ramme de rigtige taster.

Skærmene på 15,6”-17,3” har HD-opløsning. Flere af testdeltagerne fås også med 4K-skærm, men HD passer faktisk fint til de fleste spil.

Ingen af skærmene er trykfølsomme. Det er ikke efterspurgt i gamingkredse.

Tunge og stærke! Der er i den grad tale om sværvægtere i denne test, men det er også en type maskine, man kommer til at holde af.

Læs testene her:
HP Omen 17-w102
Abook 590HDS-G
Shark G17-60
Asus GL520VS-FY081T
Lenovo Ideapad Y910
Acer Predator G9-793-76Z1

Artiklen er publiceret i samarbejde med altomdata.dk

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her