Unge iværksættere hjælper dig af med dine PC-problemer helt gratis

Gal eller genial idé? Ja, det vil tiden vise, men ikke desto mindre har to unge danske IT-iværksættere sat sig for at yde helt gratis support til danskere i IT-vanskeligheder.

Artiklens øverste billede
Det kan være frustrerende, når computeren er langsom. To iværksættere har sat sig for at bekæmpe dette, gratis.

En langsom computer er et velkendt problem og kan fremkalde frustrationer blandt de fleste danskere. Det er det mest udbredte problem hos almene computerbrugere og skyldes ofte mangel på vedligeholdelse.

Der er dog hjælp at hente, før du overvejer at skifte din gamle computer ud. De to initiativtagere har nemlig sat sig for at hjælpe danskerne med deres PC-problemer helt gratis.

Det kan lyde usædvanligt, at serviceeftersynet ikke koster noget, og man kan sætte spørgsmålstegn ved de to iværksætteres tiltag.

”Vi mener, at der er et kæmpe hul i sikkerheden i Danmark, og kigger man på sidste år blev næsten 50.000 i vores lille land ramt af IT-røveri. Det vil vi forsøge at rette op på,” siger Aleksander Nilsson, der tilføjer, at selv de mindste computerproblemer bliver taget seriøst, da det ofte er mange små problemer, der forårsager de største.

Og spørger man ind til hvad de to iværksættere får ud af at levere gratis serviceeftersyn, siger Andreas Kristiansen:

”Der opstår hele tiden problemer med computeren og ved at levere denne service, håber vi på at kunne opbygge en tillid overfor vores brugere, så de tager os i betragtning i fremtiden, hvis lignende problemer opstår”.

Investorer tror på ideen

Noget tyder på, at andre også tror på idéen. De to unge iværksættere har allerede formået at tiltrække erhvervsfolk og investorer, heriblandt den danske IT-sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen.

”Internetsikkerhed er vigtigere end nogensinde, og vi vil hurtigt se flere af den slags tiltag. Det er altafgørende, at man ikke nedprioriterer sikkerheden på sin computer, især fordi der netop er mulighed for at få ubegrænset råd og vejledning til sin PC og dens sikkerhed”, siger Janus R. Nielsen.

Med det nye tiltag overtager firmaets IT-supportere styringen af brugerens computer vha. en fjernstyringsteknologi, som alle computer-brugere kan få adgang til via internettet. Det er hurtigere og nemmere for brugeren, som dermed ikke behøver at tage computeren under armen og gå ned til den lokale IT-butik.

”Alt kan ordnes over nettet, imens brugeren ser med på skærmen eller drikker en kop kaffe”, siger Aleksander Nilsson.

Virksomheden, der ikke er mere end ni måneder gammel, er allerede nu i kraftig vækst og kigger man på Trustpilot, er deres rating i top med 9,5 ud af 10 mulige.

Ligesom din bil har behov for at komme til mekanikeren, er det ligeledes nødvendigt, at din computer bliver renset. Det mener de to idérige iværksættere Aleksander Nilsson og Andreas Kristiansen, der er stiftere af virksomheden MYPCSupport.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.