Annonce
Computer

Test: ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4059T

Du kan godt få både superskarp ultrabook-luksus og 360 graders skærm på én gang

Foto: Asus

Asus siger selv, at ZenBook Flip S er en af de tyndeste 360 graders computere på markedet. En titel, der er lettere at forsvare end pladsen som den suverænt tyndeste. 360 graders maskiner er normalt tykkere end almindelige laptops, men faktisk er ZenBook Flip S næsten to millimeter tyndere end Asus’ egen ZenBook 3 Deluxe, der i øvrigt har omtrent samme ydelse til en lidt højere pris. Det er ganske imponerende.

Asus ZenBook Flip S UX370 er en computer til dem, der på én og samme tid ønsker sig en stilig, MacBook-dræbende ultrabook til arbejdet eller studierne – og en stor, fed tablet til filmhygge i sofaen. Inden for de stramme fysiske begrænsninger i formatet har Asus fået en pænt kraftig computer ud af det. Den har ingen seriøst svage sider, og prisen kan man heller ikke med rimelighed klage over. Touch-skærmen bliver hurtigt uundværlig – også når du bruger ZenBook Flip som almindelig bærbar.

Læs den fulde test på lydogbillede.dk

Artiklen er publiceret i samarbejde med Lyd og Billede

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Test: Bærbare der virkelig er bærbare
Bærbare computere er mere eller mindre bærbare. Til denne test har vi bedt producenterne vælge laptops, som er særlig transportvenlige, men uden at du skal give køb på ydelsen. Priserne går fra 6666 kroner til næsten det dobbelte.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler

Lego-rapport: Børn vil ha' klodsen på skærmen

En undersøgelse af børn i ni lande viser, at digitaliseringen fylder stort set hele børneværelset. Derfor er Lego nødt til at udvide den digitale flanke – men det vil være en lige så stor fejl at gå væk fra klodsen, siger forsker.
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk
Annonce
Viden
Professor advarer: "Big Data" kan føre til forkerte behandlinger
Mere sundhedsdata har et kæmpe potentiale for behandlinger. Men udviklingen kan paradoksalt nok øge mængden af fejldiagnosticeringer, advarer statistiker. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her