Digitalt

700 millioner fans skal hypnotiseres påny

Det danske firma bag mobilsuccesen Subway Surfers har udgivet et nyt spil – med vildere farver og endnu højere tempo.

Det er et dansk firma der står bag "Blades Of Brim". Samme firma, som har udgivet det populære "Subway Surfers".

Spil
Blades of Brim

SYBO

iPhone og iPad. Gratis. Tilkøb i spillet.

700 millioner. Så mange har downloadet det danske spilfirma SYBOs mobilspil Subway Surfers, der siden sin udgivelse for tre år siden er blevet en af den danske spilbranches hidtil største succeser.

Nu har SYBO lavet en efterfølger i samme genre – en endless runner, hvor man suser i høj fart gennem stærkt kulørte terræner, mens man hopper, triller, flyver og swiper sig igennem et stadigt tættere mylder af lilla monstre i en tempofyldt og hypnotiserende jagt på striber af guldmønter og skattekister med rustninger, våben og fabeldyr.

Jeg indledte mit eventyr i det farvestrålende fantasy-univers med at savne miljøet fra Subway Surfers: Togsporene, graffitien, den tykke sikkerhedsvagt, man har lige i hælene. Nu udskiftet med Blades of Brims klassiske fantasy-land med drager, flammende ulve og powersværd. Den slags er der så meget af i forvejen. Men der går ikke længe, før jeg er aldeles hypnotiseret af mit tempofyldte sus gennem de hastigt skiftende farveladelandskaber og kaskaderne af pudsige lilla monstre foran mig, nogle med vinger, andre med slagvåben og skjolde, alle med ét stirrende gult øje i panden. Så hypnotiseret, at jeg nærmest katapulteres ind i onlinebutikken for at købe mere energi, så jeg kan fortsætte mit flowløb. Det er meget usædvanligt, at det går så stærkt med at ryge derind, for jeg forsøger som regel stædigt at se, hvor længe jeg kan overleve i de "gratis" mobilspil uden at købe tid og ekstra liv, og hvad der nu ellers er på hylderne af boosts. Det er i mange tilfælde en del af sporten.

Men de 16 kr. fløj altså ud af min Apple-konto med den samme forførte iver, som mønterne røg i maskinerne for dem, der spillede arkadeklassikere på grillbarerne i 80'erne. Forestiller jeg mig. Det varede heller ikke længe, før jeg havde lyst til at bruge 16 kr. igen. Nu styrer jeg mig dog (nogenlunde) og arbejder med større tålmodighed på min timing og behændighed, mens jeg suser gennem de intenst kulørte baner og spændende portaler, opildnet af soundtrackets fanfarer og den skørt tilfredsstillende lyd af monstre, der klaskes til side af mine rulleangreb og glødende våben. Fængslende motiveret af det høje tempo og de fint doserede udfordringer, der får mig til hele tiden liiiige at skulle løbe en tur til.

Jeg startede med at savne Subway Surfers lidt. Nu synes jeg Blades of Brim er bedre.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
altomdata.dk

Tilmeld dig Altomdata.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Altomdata.dk

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her